RevisorHuset Hinnerup

Om os

Revisorhuset Hinnerup ApS er et registreret revisorfirma med fokus på mindre og mellemstore virksomheder. Hos os kan du have al din virksomhedsadministration samlet i ét hus, for vores virksomhed står på tre ben.

Erhvervsservice

Vi tager os af alt det administrative; bilag, bogføring, moms- og lønindberetninger, budgetopfølgning, debitor/kreditor osv.

Regnskab og Revision

Du får et korrekt, revideret årsregnskab – og sparring omkring tallene, så du kan bruge det som et værktøj fremadrettet.

Rådgivning

Du får hjælp til at strukturere og optimere din virksomhed, f.eks. ved virksomhedsomdannelse, opstart af virksomhed samt budgetlægning og finansiering.

Personlig og fremadrettet rådgivning fra specialister

Du får som udgangspunkt én kontakt blandt vores medarbejdere. På den måde får du nærværende og personlig rådgivning fra den, som sidder med dine tal. For vi vil gerne udfordre dig på tallene, så du kan skabe bedre resultater og få merværdi af vores service. Vi rådgiver altid med fokus på optimeringsmuligheder i din virksomheds drift og økonomi.

Har du brug for en anden specialist, end den du har i røret, er der ikke langt fra det ene øre til det næste. Skulle der være en specialistopgave, vi ikke har in-house, kan vi finde kompetencerne eksternt. Hos os får du al den hjælp, du har brug for.

Bjarne Hansen

Registreret revisor | Partner

Bjarne er uddannet fra Handelshøjskolen i Aarhus og har arbejdet en årrække som controller og regnskabsansvarlig, før han blev revisor. Det har givet ham god indsigt i, hvordan hverdagen fungerer i en virksomhed. Med mere end 15 års erfaring som revisor, har Bjarne rådgivet mange virksomheder og ejerne og været vidt omkring; fra daglig drift og optimering til omstrukturering og generationsskifte. 

Tlf: 25 47 17 63
E-mail: bh@revisorhinnerup.dk 

Annette Trane Knudsen

Bogholder | Partner

Annette har snuset til forskellige brancher, inden hun i 2001 tog uddannelsen som jordbrugsteknolog med speciale i økonomi og ledelse. Siden da har hun været i bogholder i et tømrerfirma og revisorassistent i et par revisionsvirksomheder, inden hun blev selvstændig bogholder og startede samarbejdet med RevisorHuset Hinnerup. Derfor er hun i dag ansvarlig for vores erhvervsservice og har været det siden 2017.

Tlf: 42 26 96 50
E-mail: atk@revisorhinnerup.dk

Dorthe Løw-Larsen

Bogholder

Tlf: 54 58 20 24 / E-mail: dll@revisorhinnerup.dk

Charlotte Tånnquist

Bogholder

Tlf: 20 69 61 68 / E-mail: ct@revisorhinnerup.dk 

Karina Bech

Revisorassistent

Tlf: 54 58 15 61 / E-mail: kb@revisorhinnerup.dk 

Karina Welcher

Bogholder 

Tlf: 20 69 79 90 / E-mail: kw@revisorhinnerup.dk 

Tina Prause Brahe

Tlf: 54 58 32 77/ E-mail: mail@revisorhinnerup.dk 

Billede på vej

Esther Joseph

Bogholder

Tlf: 54 58 20 23 / E-mail: prak@revisorhinnerup.dk 

Billede på vej

Henriette Møller Fruelund Schmidt

Revisorelev 

Tlf: 22 11 60 77 / E-mail: hen@revisorhinnerup.dk 

Vores historie

Bjarne stiftede Revisorhuset Hinnerup tilbage i 2014. Annette blev deltidsansat i 2015 som bogholder, mens hun havde sit eget bogholderifirma ved siden af. I 2017 slog de det sammen, og hun blev kompagnon. Siden da er det kun gået fremad, og vi er vokset med cirka én ny medarbejder årligt.

Vi vil gerne medvirke til, at der fortsat uddannes gode folk til vores branche. Derfor har vi altid en elev eller en på vej og tager gerne praktikanter, der vil vores fag. Vi ansætter også gerne deltidsansatte i f.eks. fleksjob. Vores medarbejdere kommer løbende på kurser, så de er opdaterede på regler og udvikling indenfor feltet.